Jordans Drive 600

Jordans Drive

Teltet på Gammel Havn

fredag 2. august

Kl. 22:30 – 00:00

Med udgivelsen af deres 6 studiealbum – “Back in Town” – er Jordans Drive stadig brandvarme, fulde af energi og til stadighed exceptionelt godt klædt på. Albummet er fyldt op med historier om tidligere bandmedlemmer, en mexicaner, kærester, indtryk fra landevejen og meget meget mere. Som altid pakket ind i masser af humor, stramme arrangementer, snedig tale og ekstrem meget spilleglæde.

Jordans Drive har tidligere besøgt Middelfart Jazzfestival og har tilsyneladende været så glade for byen, at bandets bassist Kris van Basten nu har flyttet teltpælene, kæresten og akvariefiskene og har slået sig permanent ned i byen. “Jeg elsker alt ved Middelfart”, udtaler Kris van Basten og fortsætter…: “Søde mennesker, god mad og masser af broer – det kan ikke gå galt..”

Det er derfor med en vis stolthed at det er lykkedes at få Jordans Drive til at lave plads til Middelfart Jazzfestival på deres stort anlagte “Back in Town”-tour der bringer dem rundt på festivaler i det meste af Europa. SÅ mine damer og herrer.. Tag godt imod… Jordans Drive