Annmette 600

Ann-Mette Elten

Middelfart Kirke

onsdag 31. juli

Kl. 19:30 – 21:30

Ann-Mette Elten har i mere end 30 år turneret landet rundt med På Slaget 12, og mange af bandets sange har for længst opnået evergreens-status. Nogle af disse og andre højdepunkter fra hendes efterhånden lange karriere har Ann-Mette valgt at tage med ind i kirkerne.

De danske salmer har altid betydet meget for Ann-Mette Elten, og gennem koncerten kan du høre hende fortælle om sit personlige forhold til salmerne og høre hende synge dem på sin helt egen måde. Siden hun i 2012 tog det højst uventede skridt og udgav albummet Adagio, har Ann-Mette haft klassiske sange på repertoiret. Albummet blev indspillet i Rudolfinum-koncertsalen i Prag sammen med Prag-Philharmonikerne og udløste en guldplade for over 13.000 solgte eksemplarer, hvilket i Danmark anses for at være et meget stort antal for et rent klassisk album. Fra albummet kan blandt andet høres publikumsfavoritter som Puccini’s O Mio Babbino Caro og Schubert’s Ave Maria.

Siden solo-debut’en i 1999 er det i alt blevet til 7 solo-udgivelser, og sammen med På Slaget 12 har Ann-Mette solgt mere end 1 million album.